6978940340 Αγίου Νικολάου 35, Βόλος klinikikonstantinopoulou@gmail.com

Μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας όλων

Μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας όλων

Κλινική Κωνσταντινόπουλου: Μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας όλων

Η Κλινική Κωνσταντινόπουλου, συνεργαζόμενοι ιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό και Διοίκηση, με αίσθημα ευθύνης για τη προστασία και την ασφάλεια του γυναικείου πληθυσμού που εμπιστεύεται την κλινική 60 και πλέον έτη, στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες που βιώνουμε με την πανδημία του covid-19, είναι πάντα δίπλα σας έχοντας έγκαιρα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας των ασθενών, των επιτόκων, λεχωίδων και νεογνών αλλα και του προσωπικού της κλινικής σύμφωνα πάντα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του ΕΟΔΥ.

 

Ειδικότερα για την προστασία από τον κορωνοϊό έχουν εξαρχής ληφθεί τα εξής μέτρα :


Πλήρως ελεγχόμενη είσοδος στην Κλινική.
Στην Κλινική εισέρχονται αποκλειστικά και μόνο ασθενείς που χρήζουν άμεσης γυναικολογικής επέμβασης, εγκυμονούσες για καρδιοτοκογράφημα (με ραντεβού) κι έλεγχο καθώς κι επίτοκες.

 

Κατά την είσοδο είναι υποχρεωτική η αντισηψία των χεριών και η χρήση ποδοναρίων.
Αντισηπτικά υγρά έχουν τοποθετηθεί σε όλους τους χώρους της κλινικής ενώ πραγματοποιείται επαναλαμβανόμενη απολύμανση των χώρων κι αποστείρωση του ιατρικου εξοπλισμου και του ιματισμου.


Θερμομέτρηση


TEST COVID 19 σε όλες τις εισαγωγές ασθενών
 

Λήψη πλήρους ιατρικού ιστορικού και υποβολή ερωτημάτων για τον εντοπισμό πιθανού κρούσματος κι αναφορά τυχόν επαφής με ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού


Καθολική απαγόρευση επισκεπτηρίου καθώς κι αναμονής συγγενών. Κάθε επίτοκος που θέλει την παρουσία και παραμονή συνοδού θα πρέπει να δηλώσει τα στοιχεία του συνοδού κατά την εισαγωγή της. Ο συνοδός είναι ένας και δεν μπορεί να αλλάξει.


Στα δωμάτια όλων των κατηγοριών γίνεται προσπάθεια χρήσης μονόκλινου ώστε να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός. Ο συνοδός της λεχωίδος που επιθυμεί να παραμείνει μαζί της ολες της ημέρες νοσηλείας της το δηλώνει κατά την εισαγωγή της και υποβαλλεται σε test covid .


Ολοι οι εργαζόμενοι τηρούν σαφείς οδηγίες για την τήρηση μέτρων προσωπικής προστασίας με συνεχή χρήση αντισηπτικών υγρών για τα χέρια, γάντια μάσκας και προσωπίδας για την αναπνευστική υγιεινή.


Ειδικος εξοπλισμός για την διαχειριση πιθανού κρούσματος.


Προγραμματισμός χειρουργικών περιστατικών με χρονική απόσταση ώστε να επιτυγχάνεται η πλήρης αντισηψία κι απολύμανση χώρου κι επιφανειών καθώς και χρήση εναλασσόμενων χειρουργικών αιθουσών.


Αναθεώρηση κι επέκταση προγράμματος ιατρικών πράξεων ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Συχνός δειγματοληπτικός ελεγχος (test covid ) προσωπικού και συνεργαζομενων ιατρών.


 


Η Κλινική Κωνσταντινόπουλου σε διαρκή επαφή και συνεννόηση με τους συνεργαζόμενους ιατρούς και την επιστημονική ομάδα της, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις και προβαίνει σε κάθε απαιτούμενη αλλαγή για την διασφάλιση της προστασίας σας.

Αξίζει να ληφθεί υπόψιν ότι η Κλινικη Κωνσταντινόπουλου είναι ΕΙΔΙΚΗ , δηλαδη ΔΕΝ εισάγονται παθολογικά περιστατικά αλλά αποκλειστικά και μόνο μαιευτικά και γυναικολογικά περιστατικά.Επικουρικά, ενημερώνουμε ότι, εγκυμονούσες οι οποίες προτίθεντο να γεννήσουν σε Δημόσιο Νοσηλευτικό Ιδρυμα κι ενόψει των δεδομένων επιθυμούν να γεννήσουν κοντά μας, θα πρέπει να επικοινωνούν με τους ιδιώτες μαιευτήρες συνεργάτες μας ή να απευθύνονται στο Eξωτερικό Γυναικολογικό-Μαιευτικό ιατρείο της Κλινικής. ( 2421094410/ 6944311660)


Για ενημέρωση τιμών, παροχών και λοιπών πληροφοριών παρακαλείσθε να απευθύνεστε στο 6978940340 (Δέσποινα Κωνσταντινοπούλου) ή στα τηλ της κλινικής 24210-94410 -20, -30.

 

Μένουμε ασφαλείς στην πόλη μας!!!

Πίσω